1117 Budapest

Hunyadi János út 4.

+36 20 355 0886

Várjuk hívását!

H-P: 08:00 - 15:00

a webáruház mindig nyitva!

Az ÉPGÉPKER sztori

Kik vagyunk, hogyan és mikor indultunk?

Pákozdy Károly

Pákozdy Károly

“Édesapám volt és marad is számomra a legkiválóbb példakép.”

Pákozdy Károly vagyok az Épgépker Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Mindenekelőtt meg kell emlékeznem Édesapámról, aki az épületgépészettel és a kitartó munkával megismertetett, okleveles gépészmérnökként és külkereskedőként rengeteg tapasztalatával támogatott,  erősítette közös munkánkat. Rendkívül szorgalmas emberként, precíz, fegyelmezett munkavégzése, szerény és erős egyéniségével mindenkiből nagy tisztelet váltott ki, számomra a legkiválóbb példakép volt és marad is amíg élek.Ismertsége és elismertsége itthon és külföldön is kivételes volt. Segített mindenkinek,akár műszaki akár egyéb kérdéssel fordultak hozzá. Nagylelkű és nagyon családcentrikus ember volt, rendkívül sokat köszönhetek neki, erős egyénisége érző lelket takart. Bennünk és velünk él tovább … (2016 †)

Cégünk 2009-ben alakult, akkor még Tett-s Fűtéstechnikai Kft. név alatt tartották nyilván. 2012-ben kerültem kapcsolatba vele és pár hónap ”megismerkedés” után 2012 májusában megvásároltam az 50%-át, később, 2014 év végén pedig a másik 50%-ot, hiszen a kezdetektől fogva nagy fantáziát láttam benne. A D-ÉG Thermoset Kft. (magyar lapradiátorgyártó és épületgépészeti áruházlánc) gyártói beszállítójaként, tevékenységünk döntő többségben radiátorokhoz (D-ÉG volt Dunaferr, Vogel&Noot, Korad, Kermi, Buderus, stb.) kapcsolódó alkatrészeket/termékeket forgalmaztunk nagykereskedőként, mint pl.: rugós- és univerzális tartókat, a radiátorlábakat, a vak- és légtelenítő dugókat, szelepbetéteket, stb.  

Elmondható, hogy az épületgépészet egy viszonylag kis szegmensével foglalkoztunk annak idején, de termékkörünk bővítése folyamatos célunk volt, fejlődésünk és ügyfeleink érdekében ezt lépésről lépésre megtettük az elmúlt években és a mai napig is folytatjuk ezirányú tevékeny munkánkat. Az évek során exporttal is elkezdtünk foglalkozni, többek közt D-ÉG radiátorokat adtunk el számos európai országba,ezzel stratégiai partnerévé váltunk mi is, ahogy családi vállalkozásunk Édesapám révén (3.P. Mérnöki és Innovációs Kft.) már a 90-es évek végétől egészen a gyár leállásáig. (Szlovénia, Horvátország, Görögország, Ausztria, Szlovákia)

2016-2017-es évben nagy változtatások tömkelegén kellett átesnünk, mert sajnálatos módon a magyar radiátorgyár, amelynek terméke Európa szerte ismert, leállt és nem folytatta tovább gyártási tevékenységét. A gyár mellett az áruházlánc is tönkre ment, így legnagyobb partnerünket elvesztve, ki kellett bővítenünk tevékenységünket, hogy ne rántsanak magukkal minket is a történések. Változások jöttek, folyamatosan küzdöttünk azért, hogy felnőjünk a feladathoz. A nagykereskedés mellett a kiskereskedés irányába kellett nyitnunk és ebben számos, korábban partnerünknél dolgozó kolléga segített minket, akikre szintén kihatott a korábbi partnerünk tönkremenetele. 

Hittünk cégünk jövőképében, így rengeteg munka, törekvés és áldozat mellett sikerült életben tartanunk sőt a fejlődés útjára terelnünk. Szerencsénkre a beszállítóink is hittek bennünk, segítségükkel az épületgépészet jelentős részét le sikerült fednünk, mind beszerzés, mind az értékesítés terén. Lépéskényszerben voltunk, de mindvégig egyértelmű volt számunka, hogy ügyfeleinket kiemelkedően jó szinten szeretnénk kiszolgálni még ezekben az időkben is. Időközben 4 épületgépészeti üzletet üzemeltetünk az alábbi városokban: Budapest, Kápolnásnyék, Kecskemét és Szombathely. Cégünk tavalyi forgalma meghaladta az 1 Mrd. Forintot.

Fenti eredményt ezúton is köszönöm elhivatott munkatársaimnak, akikkel közösen időközben sikerült igazi csapattá kovácsolódnunk. Meggyőződésem, hogy egy erős és összetartó közösségé sikerült válnunk, akik egymással a mindennapi munkájuk során hatékonyan működnek együtt partnereink minél magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében.

Meg kell említenem továbbá ügyfeleinket, partnereinket és beszállítóinkat, akiknek ezúton is köszönjük bizalmukat és több éves együttműködésünket.  Célunk, hogy az eddig megkezdett munkát a jövőben is tudjuk folytatni és hogy minden partnerünk korrekt, megbízható cégként tekintsen ránk.

Vegye fel velem a kapcsolatot!

Hívjon az alábbi telefonszámon bizalommal