Épületgépészet Szombathely

ÉPGÉPKER Kft - épületgépészeti szakáruház Szombathelyen

🔥 Különleges nyitvatartás a koronavírus járvány miatt!

Szombathelyen, Kecskeméten és Kápolnásnyéken boltjaink ismét a megszokott nyitvatartási idővel várják vásárlóinkat! Budapesti boltunk egyelőre 08:00 – 15:00 óra között van nyitva hétköznapokon.

Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy vigyázzunk mind az Önök, mind pedig kollegáink egészségére. Épp ezért azt kérjük, hogy amennyiben lehet, boltunkban is használja a maszkját! Kollegáink közül többen is egyelőre otthonról végzik munkájukat. Ha úgy gondolja, hogy inkább óvatosságból még továbbra sem személyesen intézné a vásárlást, hívjon vagy írjon bizalommal! Mindent megteszünk azért, hogy elégedett legyen a kiszolgálással és a vásárlással!

Épületgépészeti bolt Szombathelyen

  • Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 07:00 – 16:00
  • Cím: 9700 Szombathely, Puskás Tivadar u. 2. (Google térkép)

A bolt előtti parkolóban akár nagyobb gépjárművel is kényelmesen meg lehet állni.

Épületgépészeti termékek kereskedésével már 2000-óta foglalkozunk Szombathelyen a Puskás Tivadar u. 2-ben. Cégünk nagykereskedelmi forgalmazás mellett kivitelező szakembereket és kisker vásárlókat is kiszolgál. Az értékesítésen és kiszállításon kívül műszaki tanácsadással, árajánlat készítéssel, referenciával rendelkező tervezők, kivitelezők, szervizesek ajánlásával is állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére.

A termék választékunk széles körben felöleli az épületgépészeti anyagok skáláját a lakossági igényeken át egészen az ipari kivitelezésekig. Kínálatunkban a víz, gáz, fűtés, szennyvíz, klíma, szellőzés technika szereléséhez szükséges anyagok egyaránt megtalálhatók. Egyedi, különleges igényeket is szívesen várunk.

Tapasztalt eladóink segítenek az ügyfeleink gyors és pontos kiszolgálásában, a várakozási idő minimalizálásában. Segítünk eligazodni az új kivitelezések, a felújítások és a korszerűsítések összetett feladataiban egészen az „okos otthon” megoldásokig.

Cégünk elkötelezett híve a megbízható, minőségi termékek forgalmazásának, így a kínálatunkban található termékek ezek alapján kerültek kiválasztásra.

Beszállítóink: Bosch, Beretta, Comap, Honeywell, Siemens, Heimeier, Danfoss, Herz, JIKA, Alcaplast, Reflex, Vogel-Noot, Almeva, Mofém, Tech, Wilo, Grundfos, Hajdu, Schell, Helios, B&K, Esbe, Fischer, Flamco, Swep, Styron, HLMcAlpine, Gebo, Oventrop, Wellis, Roltechnik, Rems, Rothenberger, Ferroli, Zilmet, Soudal, Armacell, Elektrolux, MKW, Brilliancy, Viega, MOM, Peró Gáz, Gelencsér Gáz, Kan-Therm, Laufen, Alföldi, Cata, Aldes, stb.

Térkép és megközelíthetőség

Parkolás

Az áruház jól megközelíthető helyen, ingyenes, nagy belső parkolóval rendelkezik, az eladótér akadálymentesen is megközelíthető.

Szombathely - épületgépészeti szakáruház (fotók)

Kérdése van?

Hívjon 08:00 - 15:00 között és segíteni fogunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!