1117 Budapest

Hunyadi János út 4.

+36 20 355 0886

Várjuk hívását!

H-P: 08:00 - 15:00

a webáruház mindig nyitva!

Épületgépészet Kápolnásnyék

ÉPGÉPKER Kft - épületgépészeti szakáruház Kápolnásnyéken

Áruházunk Kápolnásnyéken

Áruházunkat a környékbeliek jól ismerik már hosszú-hosszú évek óta. 2017 óta az Épgépker Kft. vette át a működését majd folytatta az épületgépészeti értékesítést.

  • Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 07:30 – 16:30 között és Szombat: 08:00 – 12:00 között
  • Cím: 2475 Kápolnásnyék, Ország út 24. (Google Maps térkép)

Az áruház könyen megközelíthető és a lentebbi galériában is látható módon nagy, védett parkolóval rendelkezik ahol szerettel várjuk!

Üzletünket Sukoró 2000 -ként, majd később D-ég-ként ismerik a környékbeliek, de  2017. 07.01-én az ÉPGÉPKER Kft. vette át a működését, 2019.nyártól már saját tulajdonként.

Törekszünk arra, hogy vevőkörünk a megszokott szakszerű kiszolgálást kapja és szeretnénk tovább bővíteni kínálatunkat, mind termékkörben, mind szolgáltatásban kisebb kivitelezés és javítások vállalásában.

Továbbá jövőbeli tervünk az emeleten egy fürdőszoba szalon kialakítása, mellyel meglévő és leendő vevőinket segítenénk a széles kínálat mellett a kiválasztásban. Szívesen ajánljuk a hozzánk járó szerelőket, munkaigény szerinti ajánlásokkal. Árajánlat készítéssel segítjük meglévő és leendő partnereinket.

Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk:

  • egyedi termékek beszerzését (pl. mozgássérült fürdőszobák kialakításához speciális termékek, nagy méretű szivattyúk, Indirekt- és puffertartályok …)
  • gyártás szervezést (pl. hőcserélők, szennyvízaknák …

Térkép és megközelíthetőség

Parkolás

Kápolnásnyéki üzletünk is könnyedén megközelíthető mind a irányból. Az Ország útról – érkezzen bármelyik irányból is – egyszerűen csak be kell kanyarodni a parkolóba. De Szegfű utca irányából is könnyedén megközelíthető, balra esik az áruház az úttól.

Kápolnásnyék - szakáruház (fotók)

Kérdése van?

Hívjon 08:00 - 15:00 között és segíteni fogunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!