1117 Budapest

Hunyadi János út 4.

+36 20 355 0886

Várjuk hívását!

H-P: 08:00 - 15:00

a webáruház mindig nyitva!

Épületgépészet Budapest

ÉPGÉPKER Kft - épületgépészeti szakáruház Budán

Épületgépészeti bolt Budán

Budapesti áruházunk 2017-ben nyílt meg. Kollegáink szerettel várnak mindenkit folyamatosan bővülő raktárkészlettel és termékpalettával!

  • Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 08:00 – 16:30 között
  • Cím: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4. (Google maps térkép)

Az áruház a Hunyadi útról könnyen megközelíthető. A bolt udvarán nagy parkolóban kényelmesen meg lehet állni.

Áruházunk 2017-es nyitása óta folyamatosan bővülő árukészlettel, termék körrel várja régi és új vásárlóit. Kiszolgáljuk viszonteladóinkat, szerelőinket, projekt partnereinket, ugyanakkor teljes körűen kiszolgáljuk és segítjük a kiskereskedelmi vásárlóinkat is, megfelelő műszaki tudással és támogatással. A felmerülő problémákat, feladatokat, kérdéseket készségesen megválaszoljuk és több opciót is adunk ezek megoldására.

Segítünk a megfelelő termékek kiválasztásában és segítünk azok műszaki tartalmának megismerésében.

Kivitelezésben nem veszünk részt tevőlegesen, de szerelő és kivitelező partnereket tudunk javasolni a munkák elvégzéséhez, így tovább bővítve a hozzánk betérő vásárlók lehetőségeit. Az esetlegesen felmerülő új igényeket is tudásunknak megfelelően és a cégre jellemző precizitással kezeljük és oldjuk meg.

Teljes körű épületgépészeti problémával és igénnyel fordulhat hozzánk, legyen szó akár, fűtésről, vízről, csatornáról, gázról, szellőzéstechnikáról, vagy akár légtechnikáról. Számos gyártó kiváló minőségű termékét forgalmazzuk és tartjuk készleten, így teljeskörű kereskedelmi szolgáltatást tudunk nyújtani az épületgépészeti termékek piacán.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is új vevőink között köszönthetjük!

Térkép és megközelíthetőség

Parkolás

Az épület előtt hatalmas privát parkolóba könnyű a beállás és a gépjárművel védett helyen, szem előtt vannak. A fentebbi fotón is látható módon a Hunyadi János útról lehet jobbra bekanyarodni a fehér kerítés sarkánál. Szemből, a Rákóczi híd irányából érkezőknek pedig egy balra lekanyarodó sáv könnyíti meg az áruház parkolójába való bekanyarodást.

Budapest - szakáruház (fotók)

Kérdése van?

Hívjon 08:00 - 15:00 között és segíteni fogunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!