1117 Budapest

Hunyadi János út 4.

+36 20 355 0886

Várjuk hívását!

H-P: 08:00 - 15:00

a webáruház mindig nyitva!

Extra hírek a koronavírus járvány miatt

Szakáruházainkban természetesen mi is betartjuk a kormány 46/2020. számú rendeletét, mely elrendeli a 15:00 óra utáni zárva tartást. A fennmaradó időt kihasználjuk mi is és készül az új webáruházunk, összekészítjük partnereink és vásárlóink megrendeléseit, folyamatosan megy az árubeszerzés, árufeltöltés, kasszakezelés stb… mert mindent megteszünk azért, hogy egyetlen kollegánkat se kelljen elküldeni és hogy az eddig megszokott minőségben tudjunk szolgáltatni továbbra is.

Azért, hogy mind a vásárlóinkat mind pedig a munkatársainkat megvédjük ettől a gyorsan terjedő betegségtől, az alábbiakat kérjük mi is:

  • Amennyiben megoldható, egyedül jöjjön vásárolni kísérő nélkül. Segítünk a választásban és megrendelt árú gépkocsihoz történő szállításában is.
  • Kérjük viselj maszkot a bolt belterében, mi is így teszünk, hogy védjük egymást. Ahogy azt már tudni lehet, a vírus lappangási idő alatti is képes terjedni, mikor még teljesen tünetmentesnek tűnik egyébként az ember.
  • Amikor többen vannak a boltban, kérjük tarsd meg a többi vásárlótól a 1.5-2 méteres távolságot.

Arra is van lehetőség, hogy ha nem szeretnél másokkal találkozni a vásárlás során, telefonon egyeztetünk egy időpontot és kollegánk rendelkezésedre áll a boltban.

Kérdése van?

Hívjon minket bizalommal az alábbi számon!